Naš tim

Malo više o nama

Anugita Maja Žarković

Vježbe otvaranja glasa, pokret

Anugita je glazbenica, menadžerica i edukatorica. Bavi se metodama oslobađanja od napetosti i autogenim treningom te pomaže glazbenicima pripremiti se za nastupe. Sudjeluje na seminarima unutarnjeg rasta i oslobađanja kreativnosti.

Bila je ravnateljica Opere HNK Split i glazbenog programa Splitskog ljeta i Festivala rane glazbe Dubrovnik. Vodila je nekoliko međunarodnih edukacijskih projekata. Diplomirala je na Royal College of Music i magistrirala glazbeno obrazovanje na ULC i menadžment u kulturi na City University u Londonu. 

Renata Pokupić

Glas, pjevanje i glas kroz pokret

Renata je među najeminentnijim hrvatskim umjetnicama bogate međunarodne karijere. Posebno je zanimaju tehnike razvoja i oslobađanja glasa kao i vježbe disanja koje primjenjuje kada podučava pjevanje. Nastupa diljem svijeta u dvoranama i kućama kao što su Wigmore Hall, Théâtre des Champs Elysées, Royal Opera House Covent Garden, Opera Real Madrid i Washongton Opera, s poznatim glazbenicima, orkestrima i dirigentima.
www.renatapokupic.com

Renata je sve poznatija vokalna pedagoginja i terapeutkinja u domeni glasa.

Sanja Novko

Pokret i joga

Sanja donosi puno radosti i strpljenja u svoj rad kao shiatsu terapeutkinja i instruktorica vinyasa joge. Voli dijeliti svoje iskustvo kroz podučavanje i tretmane, individualno i na seminarima i festivalima u Hrvatskoj i Europi. Od 2010. godine je učiteljica na Međunarodnoj shiatsu školi Hrvatska. 

Kroz višegodišnji rad s tijelom i tjelesnim pokretom istražuje teme vitalnosti i prirodnosti. Privatno pohađa satove pjevanja, istražujući proces otvaranja glasa kroz pokret. Trenutno je u edukaciji fizioterapije i Intenziva svjesnosti.

Renata o glazbi

Kao što su otoci jedinstveni ali povezani dnom i morima, i mi smo jedinstveni a na dubljoj razini povezani. Kada ocean tišine oko nas i u nama zatitra, nastaje glazba. Glazba su valovi u oceanu koji povezuje naše duše.

Opuštanje, glas i pokret tijela

Spoj znanja, vještina, iskustva i intuicije.

Želja nam je probuditi kod polaznika radost pjevanja i izražavanja glasom.

Pjevanje je jedan od najistančanijih i najsnažnijih izraza slobode, otvorenosti, ranjivosti, snage i prahvaćanja samih sebe.

Spajanjem glasa i pokreta, vraćamo čovjekovoj cjelini djetinju razigranost i neopterećenost iz koje glas nesputano odzvanja.

Zašto čekati?